Promo icon

100% tevredenheidsgarantie

Promo icon

Expressbezorging binnen 3 tot 4 werkdagen

Promo icon

Gratis verzending boven 50€

14 dagen recht op geld terug

Promo icon

Bewezen kwaliteit

Promo icon

100% tevredenheidsgarantie

Promo icon

Expressbezorging binnen 3 tot 4 werkdagen

Promo icon

Gratis verzending boven 50€

14 dagen recht op geld terug

Promo icon

Bewezen kwaliteit

Retourneren en klachten

14 DAGEN RETOURBELEID

De gebruiker (koper) heeft het recht om de verkoper binnen 14 dagen vanaf de datum van ontvangst van de bestelde producten te laten weten dat hij zich terugtrekt uit het verkoopcontract, zonder de reden voor een dergelijke beslissing op te geven! De koper dient de producten op eigen kosten aan de verkoper te retourneren.

 

RETOUR VAN GEKOCHTE PRODUCTEN

Geef de herroeping door met een restitutieformulier of een ondubbelzinnige verklaring waarin duidelijk wordt vermeld dat u de overeenkomst herroept – [email protected]

Het retourneringsformulier vind u HIER

 

Gekochte producten moeten uiterlijk 14 dagen na de datum van indiening van de kennisgeving van herroeping van het verkoopcontract op eigen kosten aan de Verkoper worden geretourneerd.

Gekochte producten dienen onbeschadigd, in de originele verpakking en in ongewijzigde hoeveelheid aan de Verkoper te worden geretourneerd, tenzij de producten zijn vernietigd, beschadigd, verloren zijn gegaan of hun hoeveelheid is afgenomen zonder de schuld van de gebruiker (koper).

Als het postpakket waarmee de gebruiker (koper) de bestelde producten heeft ontvangen fysiek beschadigd is, mag de ontvanger het pakket niet accepteren zonder de bevestiging van de schade door de vervoerder, aangezien het noodzakelijk is om een klachtenprocedure bij de vervoersfirma te starten.

 

ADRES VOOR RETOUR VAN PRODUCTEN

Nutrisslim d.o.o – Obrtniška ulica 4, 1292 Ig, Slovenië.

Bij het retourneren van producten, zorg ervoor dat u het ingevulde Product retourneerformulier meestuurt, dat u HIER kunt vinden (klik). Om een ​​klacht te regelen, stuurt u een foto van de doos, het etiket op de doos en een foto van alle ontvangen producten.

 

Wij adviseren u het pakket aangetekend te versturen met een verzendbevestiging, zodat het mogelijk is uw klacht op te lossen, ook bij een zoekgeraakt pakket, aan de hand van het afleverbewijs via het trackingnummer. Bevestiging van de verzending en de naam van de vervoersfirma moeten naar [email protected] worden gestuurd.

De aanbieder geeft aan de Koper de volledige aankoopprijs terug die door de Koper is betaald op het moment van het plaatsen van de bestelling, of de aankoopprijs voor producten die aan de Verkoper zijn geretourneerd.

Voor geretourneerde artikelen zal de Verkoper de aankoopprijs uiterlijk 14 dagen na ontvangst van de retourzending van het pakket in het Nutrisslim magazijn aan de koper terugbetalen. De terugbetaling wordt gedaan door de Verkoper op de persoonlijke of transactierekening van de gebruiker (koper) van waar de betaling is gedaan of die de koper op het restitutieformulier vermeldt.

 

WAREN ER VERKEERDE PRODUCTEN IN HET PAKKET?

Als u defecte of beschadigde producten hebt ontvangen, stuur dan binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket een verzoek naar [email protected] waar u details (Om een ​​klacht te regelen, stuurt u een foto van de doos, het etiket op de doos en een foto van alle ontvangen producten.) verstrekt. We zullen controleren of u in aanmerking komt voor vervanging door nieuwe producten en dienovereenkomstig instructies geven. Vermeld in de betreffende regel uw ordernummer en al uw gegevens (naam, achternaam, adres en telefoonnummer) in het bericht zodat wij uw bestelling gemakkelijk kunnen vinden en uw aanvraag direct kunnen verwerken.

 

ONTBREKENDE PRODUCTEN IN HET PAKKET?

We zijn ons ervan bewust dat het ontvangen van de gehele bestelling belangrijk voor u is en dat is het ook voor ons! We doen er alles aan om uw bestelling op tijd en in goede staat te verzenden.

Neem binnen 14 dagen contact op met [email protected] zodat we de ontbrekende producten kunnen bezorgen. Vermeld in de betreffende regel uw ordernummer en al uw gegevens (naam, achternaam, adres en telefoonnummer) in het bericht zodat wij uw bestelling gemakkelijk kunnen vinden en uw aanvraag direct kunnen verwerken.

 

ALLEEN CLAIMS DIE VOLDOEN AAN ALLE BOVENSTAANDE VOORWAARDEN KOMEN IN AANMERKING POSITIEF TE WORDEN OPGELOST.

Delivery
Nog slechts 50€ tot GRATIS LEVERING
Producten in winkelwagen

No products in the cart.

Speciale aanbieding alleen hier!

Voeg toe aan uw bestelling en bespaar!

-72%
FatBurn Tea*

Draagt bij aan de vetstofwisseling, elimineert overtollig lichaamsgewicht en onderdrukt op natuurlijke wijze het hongergevoel

27,90  7,82 
-70%
Detox Urinary (Urine ontgifting)*

2-in-1-detoxformule die helpt het lichaam te reinigen en de eliminatie van gifstoffen te verbeteren

30,90  9,28 
-80%
DETOX TEA PAKKET

Perfecte combinatie van twee theesoorten

53,56  10,71