Promo icon

100% tevredenheidsgarantie

Promo icon

Expressbezorging binnen 3 tot 4 werkdagen

Promo icon

Gratis verzending boven 50€

14 dagen recht op geld terug

Promo icon

Bewezen kwaliteit

Promo icon

100% tevredenheidsgarantie

Promo icon

Expressbezorging binnen 3 tot 4 werkdagen

Promo icon

Gratis verzending boven 50€

14 dagen recht op geld terug

Promo icon

Bewezen kwaliteit

Top 3 Detox Voedingsmiddelen om te reinigen na Pasen

Na het paasfeest heb je vaak de behoefte om je lichaam te reinigen en gifstoffen af te voeren. Hoewel er veel ontgiftingsprogramma’s en producten op de markt zijn, kan het opnemen van bepaalde voedingsmiddelen in je dieet helpen om de natuurlijke ontgiftingsprocessen van je lichaam te ondersteunen.

1. Mariadistel

Mariadistel is een kruid dat al eeuwenlang wordt gebruikt om de lever te ondersteunen. Het bevat een stof genaamd silymarine, waarvan wordt aangenomen dat het helpt de lever te beschermen en de regeneratie van levercellen te bevorderen.

Mariadistel kan worden ingenomen in de vorm van een supplement of als thee.

2. Artisjokken

Artisjokken zijn een heerlijke en voedzame groente die ook de leverfunctie kan ondersteunen. Ze bevatten verbindingen genaamd cynarine, die kunnen helpen bij de eliminatie van gifstoffen en de regeneratie van levercellen kunnen bevorderen.

Artisjokken kunnen worden toegevoegd aan salades, geroosterd of gestoomd voor een smakelijke en gezonde toevoeging aan uw dieet.

3. Chlorella

Chlorella is een algensoort die rijk is aan chlorofyl, wat kan helpen bij het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam. Het is ook een goede bron van eiwitten en bevat andere belangrijke voedingsstoffen zoals vitamine B12 en ijzer. Van chlorella is aangetoond dat het helpt de leverfunctie te verbeteren en oxidatieve stress in de lever te verminderen.

Chlorella kan worden genomen in supplementvorm of worden toegevoegd aan smoothies voor een voedzame en ontgiftende boost.

Hoewel deze voedingsmiddelen geweldig zijn, kan het moeilijk zijn om ze dagelijks in je dieet op te nemen. Dat is waar Detox Belly Burn om de hoek komt kijken.

Deze innovatieve formule werkt in twee stappen: het verwijdert gifstoffen uit het lichaam en verhoogt de vetverwijdering, waardoor het een effectief middel is om af te vallen. De gepatenteerde Neopuntia™-formule verhoogt bovendien de vetverwijdering met 27%.

Naast de afslankende eigenschappen biedt Detox Belly Burn ook drievoudige detox-kracht met mariadistel, artisjokextract en chlorella. Deze ingrediënten werken om de lever te ontgiften en ondersteunen een gezonde spijsvertering.

 

Mariadistel en artisjokextract, in het bijzonder, staan bekend om hun leverreinigende eigenschappen, terwijl chlorella helpt bij een normale darmwerking.

Detox Belly Burn ontgift niet alleen het lichaam; het helpt ook bij gewichtsbeheersing. Het Neopuntia-vezelsmengsel helpt de honger te beteugelen en zorgt voor een verzadigd gevoel, wat kan leiden tot een verminderde calorie-inname.

 

Dit, gecombineerd met de vetverwijderende eigenschappen, kan resulteren in gezond gewichtsverlies na verloop van tijd.

En het beste deel? Detox Belly Burn heeft een frisse citrussmaak, dankzij het aroma van sinaasappel en de zoetstof steviolglycosiden. Dit maakt het een smakelijke en handige manier om te detoxen en tegelijkertijd je gewicht te beheersen.

MEER DAN 20.000 TEVREDEN KLANTEN

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Melanie

De resultaten zijn snel merkbaar en het gewichtsverlies lukt beter dan wanneer je alleen sport en gezond eet. Ik ben al een paar cm kwijt rond mijn taille!

 

Angelika

Ik gebruik Detox Belly Burn nu 1 maand en ik ben echt onder de indruk van de resultaten. Ik heb al heel wat vet verloren rond mijn buik, wat mijn doel was.

 

NEW FORMULA
-20%

Detox Belly Burn

2-in-1 afslankende detox formule die hardnekkig buikvet helpt elimineren

KLINISCH BEWEZEN RESULTATEN: Gepatenteerde Neopuntia™-formule verhoogt de vetverwijdering met 27%* en ondersteunt gewichtsverlies

  • Werkt in 2 stappen: Verwijdert gifstoffen & verhoogt de vetverwijdering
  • Drievoudige detoxkracht: mariadistel, artisjokextract en chlorella
  • Draagt bij aan het ontgiftingspotentieel van de lever
  • De vezel-mix absorbeert onverteerde vetten en suikers
  • 28% onverteerd vet bindt zich aan Neopuntia™
  • Stimuleert het metabolisme en helpt het spijsverteringsstelsel
  • Helpt overtollig lichaamsgewicht te verliezen
  • Ondersteunt gezond gewichtsbeheer

Ontgift je lichaam en raak hardnekkig buikvet kwijt

* Gebaseerd op klinische studies. De resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen.

125g | voor 25 dagen
Normale prijs:: 30,90 
24,72 
en bespaar 6,18 

Kortom, hoewel het belangrijk is om ontgiftende voedingsmiddelen in je dieet op te nemen, kan het een uitdaging zijn om dat consequent te doen.

Daarom raden wij u aan Detox Belly Burn te proberen, een 2-in-1 afslankformule die hardnekkig buikvet helpt verwijderen, een gezonde gewichtsbeheersing ondersteunt en het lichaam ontgift met drievoudige detoxkracht.

De klinisch bewezen resultaten maken het een effectieve en gemakkelijke optie voor iedereen die wil detoxen na Pasen en daarna.

Delivery
Nog slechts 50€ tot GRATIS LEVERING
Producten in winkelwagen

No products in the cart.

Speciale aanbieding alleen hier!

Voeg toe aan uw bestelling en bespaar!

-72%
FatBurn Tea*

Draagt bij aan de vetstofwisseling, elimineert overtollig lichaamsgewicht en onderdrukt op natuurlijke wijze het hongergevoel

27,90  7,82 
-70%
Detox Urinary (Urine ontgifting)*

2-in-1-detoxformule die helpt het lichaam te reinigen en de eliminatie van gifstoffen te verbeteren

30,90  9,28 
-90%
DETOX TEA PAKKET

Perfecte combinatie van twee theesoorten

53,56  5,35