Promo icon

100% tevredenheidsgarantie

Promo icon

Expressbezorging binnen 3 tot 4 werkdagen

Promo icon

Gratis verzending boven 50€

14 dagen recht op geld terug

Promo icon

Bewezen kwaliteit

Promo icon

100% tevredenheidsgarantie

Promo icon

Expressbezorging binnen 3 tot 4 werkdagen

Promo icon

Gratis verzending boven 50€

14 dagen recht op geld terug

Promo icon

Bewezen kwaliteit

6 redenen waarom u niet kunt afvallen

 

Heb je moeite om af te vallen ondanks je inspanningen? Je bent niet alleen. Afvallen kan een uitdagende reis zijn, en veel mensen ervaren onderweg tegenslagen. Er kunnen echter bepaalde factoren zijn die je vooruitgang bij het afvallen belemmeren. Hier zijn zes redenen waarom je moeite hebt met afvallen en vijf trucs die je kunnen helpen.

Je eet niet genoeg

Een van de grootste fouten die mensen maken als ze proberen af te vallen is het drastisch verminderen van hun calorie-inname. Hoewel het verminderen van calorieën je in eerste instantie kan helpen om gewicht te verliezen, kan het ook je metabolisme vertragen en het moeilijker maken om op lange termijn af te vallen. Om dit te voorkomen, is het belangrijk om genoeg calorieën te eten om je lichaam van brandstof te voorzien, maar niet zoveel dat je meer verbruikt dan je verbrandt.

Je slaapt niet genoeg

Voldoende slaap is cruciaal voor gewichtsverlies. Als je slaaptekort hebt, maakt je lichaam meer van het hormoon cortisol aan, waardoor je meer eetlust krijgt en sneller geneigd bent te veel te eten. Slaapgebrek kan ook je hormonen en stofwisseling verstoren, waardoor het moeilijker wordt om af te vallen. Streef naar minstens 7-8 uur slaap per nacht om je gewichtsverlies te ondersteunen.

Je drinkt niet genoeg water

Water is essentieel voor gewichtsverlies. Niet alleen helpt het om gifstoffen uit je lichaam te spoelen, maar het kan je ook helpen een vol gevoel te krijgen en overeten te voorkomen. Voldoende water drinken kan ook je metabolisme ondersteunen, waardoor je gedurende de dag meer calorieën verbrandt. Streef naar minstens 8-10 glazen water per dag, of meer als je actief bent of in een warm klimaat woont.

Je beweegt niet genoeg

Regelmatige lichaamsbeweging is een belangrijk onderdeel van gewichtsverlies. Lichaamsbeweging helpt je calorieën te verbranden, spieren op te bouwen en je algemene gezondheid te verbeteren. Veel mensen bewegen echter niet genoeg of niet effectief. Om uw gewichtsverlies te bevorderen, moet u de meeste dagen van de week minstens 30 minuten matig intensieve lichaamsbeweging nemen, zoals stevig wandelen, fietsen of zwemmen.

U gaat niet om met stress

Stress kan een grote belemmering zijn voor gewichtsverlies. Als je gestrest bent, produceert je lichaam meer cortisol, wat je eetlust kan vergroten, trek kan veroorzaken en kan leiden tot overeten. Stress kan ook je slaap en stofwisseling verstoren, waardoor het moeilijker wordt om af te vallen. Probeer activiteiten als meditatie, yoga of diepe ademhaling om stress te beheersen.

Je ontgift je lichaam niet

Gifstoffen in je lichaam kunnen je hormonen en stofwisseling verstoren, waardoor het moeilijker wordt om af te vallen. Door je lichaam te ontgiften kun je deze gifstoffen verwijderen en je inspanningen om af te vallen ondersteunen. Je kunt je lichaam ontgiften door gezond te eten, veel water te drinken, regelmatig te bewegen en gifstoffen als alcohol en tabak te vermijden. Supplementen kunnen ook helpen je lichaam te ontgiften en je gewichtsverlies te ondersteunen.

5 trucs die kunnen helpen

 • Eet een gezond dieet: Het eten van een dieet dat rijk is aan hele, nutriëntrijke voedingsmiddelen kan uw doelstellingen voor gewichtsverlies ondersteunen. Focus op mager eiwit, fruit, groenten, volle granen en gezonde vetten.
 • Drink groene thee: Groene thee bevat antioxidanten en cafeïne, die je stofwisseling kunnen stimuleren en gewichtsverlies kunnen ondersteunen.
 • Praktijk Intermittent Fasting: Intermittent fasting is een strategie voor gewichtsverlies waarbij perioden van eten en vasten elkaar afwisselen. Dit kan je metabolisme stimuleren en de vetverbranding bevorderen.
 • Meer regeneratie: Kwaliteitsrust en lichaamsregeneratie zijn de sleutel tot gewichtsverlies. Net als bij trainingsdagen is het belangrijk om je rustdagen zorgvuldig te plannen en natuurlijk om een goed slaapritme te hebben.

Het is nuttig om meditatie, een ontspannend bad of massage in uw herstelprogramma op te nemen.

Neem supplementen: Bepaalde supplementen kunnen gewichtsverlies ondersteunen door je metabolisme te stimuleren en de gezondheid van lever en spijsvertering te ondersteunen.

Als je je lichaam niet ontgift, kunnen gifstoffen zich ophopen en je inspanningen om af te vallen belemmeren. Supplementen kunnen de natuurlijke ontgiftingsprocessen van je lichaam ondersteunen en helpen bij het afvallen. Enkele supplementen die nuttig kunnen zijn, zijn leverreinigende supplementen, detox supplementen en vetverbrandende supplementen.

Leverreinigingssupplementen kunnen de leverfunctie ondersteunen, wat cruciaal is voor ontgifting. De lever is verantwoordelijk voor het filteren van gifstoffen uit het bloed, en als de lever niet goed functioneert, kunnen gifstoffen zich ophopen in het lichaam.

 

Zoek naar supplementen met ingrediënten als mariadistel, artisjokken en kurkuma om de lever te ondersteunen.

Detoxsupplementen kunnen ook nuttig zijn bij het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam.

 

Zoek naar supplementen met ingrediënten als tarwegras, chlorella en spirulina. Deze ingrediënten kunnen helpen zich te binden aan gifstoffen in het lichaam en ze te verwijderen via het spijsverteringsstelsel.

Vetverbrandingssupplementen kunnen ook nuttig zijn voor gewichtsverlies. Zoek naar supplementen die ingrediënten bevatten zoals bruin zeewierextract, L-carnitine, L-tyrosine.

Deze ingrediënten kunnen helpen de activiteit van twee belangrijke spijsverteringsenzymen te remmen en tegelijkertijd helpen overtollig vet te verliezen.

Wanneer leverreinigende, ontgiftende en vetverbrandende supplementen worden gecombineerd, kunnen ze samenwerken om een krachtig synergetisch effect te creëren dat de algehele gezondheid en het welzijn ondersteunt.

 

Daarom presenteren wij u ons Detox FatBurn pakket! 

42.712 tevreden gebruikers

Nikolina

Ik raad zelden iets aan, maar ik moet toegeven dat ik extreem blij ben met jullie detox-pakket. Eindelijk een normale spijsvertering en een geweldig gevoel, de kilo’s zijn eraf gesmolten!

 

 

Alina

Ik gebruik Detox FatBurn nu een paar weken en ik zie al geweldige resultaten! De combinatie van detox en vetverbrandende ingrediënten heeft me geholpen wat overtollig gewicht kwijt te raken, terwijl ik me ook gezonder en energieker voel. Ik kan dit supplement ten zeerste aanbevelen aan iedereen die zijn reis naar gewichtsverlies wil beginnen!

Best Seller
-50%

Detox FatBurn

voedingssupplement

Behandeling om te ontgiften en overtollig gewicht te verliezen

Bevordert de reiniging van de lever (de eerste stap om met succes gewicht te verliezen) en vermindert de opname van calorieën uit koolhydraten en vetten van maaltijden!

 • Klinische studies tonen gewichts- en vetverlies aan
 • Met de kracht van ID-alG™, blokkeert tot 77%* van de koolhydraat verterende enzymen = vermindert calorieën uit voedsel
 • Blokkeert tot 63%* van de vetverterende enzymen
 • Handhaaft de normale absorptie van micronutriënten zoals vitaminen en mineralen
 • Bevordert ontgifting en reiniging van de lever
 • Voorkomt vetophopingen rond de lever
 • Ondersteunt een gemakkelijke, regelmatige en ordelijke spijsvertering
 • Sterker immuunsysteem en hogere weerstand
 • Voel je beter en heb meer energie
400g
Normale prijs:: 69,80 
34,90 
en bespaar 34,90 
Delivery
Nog slechts 50€ tot GRATIS LEVERING
Producten in winkelwagen

No products in the cart.

Speciale aanbieding alleen hier!

Voeg toe aan uw bestelling en bespaar!

-72%
FatBurn Tea*

Draagt bij aan de vetstofwisseling, elimineert overtollig lichaamsgewicht en onderdrukt op natuurlijke wijze het hongergevoel

27,90  7,82 
-70%
Detox Urinary (Urine ontgifting)*

2-in-1-detoxformule die helpt het lichaam te reinigen en de eliminatie van gifstoffen te verbeteren

30,90  9,28 
-80%
DETOX TEA PAKKET

Perfecte combinatie van twee theesoorten

53,56  10,71