Promo icon

100% tevredenheidsgarantie

Promo icon

Expressbezorging binnen 3 tot 4 werkdagen

Promo icon

Gratis verzending boven 50€

14 dagen recht op geld terug

Promo icon

Bewezen kwaliteit

Promo icon

100% tevredenheidsgarantie

Promo icon

Expressbezorging binnen 3 tot 4 werkdagen

Promo icon

Gratis verzending boven 50€

14 dagen recht op geld terug

Promo icon

Bewezen kwaliteit

NATUURLIJKE RIMPELBESTRIJDING: 6 MANIEREN VOOR EEN GLADDE EN JEUGDIGE HUID

 

 

Heeft u genoeg van rimpels en fijne lijntjes in uw gezicht?

Je bent niet alleen. Veel mensen willen een gladde en jeugdige huid.

Maar het goede nieuws is dat er natuurlijke manieren zijn om rimpels weg te werken en een rimpelvrije teint te krijgen. Hier zijn 6 effectieve tips die je zullen helpen een jeugdige, stralende huid te krijgen.

1. GEHYDRATEERD BLIJVEN

Dit is cruciaal voor het uiterlijk van de huid. Water is het belangrijkste bestanddeel van onze huid en helpt haar vochtig en vol te houden. Als de huid niet voldoende gehydrateerd is, kan ze er dof en droog uitzien en sneller rimpels krijgen, waardoor de huid er ouder en vermoeider uitziet.

 

 

Om de huid gehydrateerd en gezond te houden, wordt aanbevolen om ten minste 8 glazen water per dag te drinken, of ongeveer 2 liter. Deze hoeveelheid water kan helpen gifstoffen uit het lichaam te verwijderen, de huid gehydrateerd te houden en haar er jonger en stralender uit te laten zien.

2. ZON CREAM

Het dagelijks aanbrengen van zonnebrandcrème is een essentiële stap om de huid te beschermen tegen de schadelijke UV-stralen van de zon. UV-stralen kunnen een aantal huidproblemen veroorzaken, waaronder rimpels, donkere vlekken en zelfs huidkanker. Om de huid doeltreffend te beschermen, is het belangrijk een zonnebrandmiddel met een SPF van ten minste 30 te kiezen.

 

Zonnebrandcrème moet om de twee uur opnieuw worden aangebracht, vooral als u lange tijd buiten bent of als u aan lichaamsbeweging doet. Dit helpt de huid te beschermen en de schadelijke effecten van UV-straling te voorkomen.

3. STOPPEN MET ROKEN

Roken is een van de belangrijkste oorzaken van vroegtijdige veroudering en rimpels op de huid. De giftige chemicaliën in sigarettenrook kunnen de huid op vele manieren beschadigen, zoals het verminderen van de elasticiteit van de huid, het veroorzaken van fijne lijntjes en rimpels en het veranderen van de kleur van de huid. Roken kan ook de hoeveelheid zuurstof en voedingsstoffen die de huid bereiken verminderen, waardoor deze gevoeliger wordt voor beschadiging en veroudering.

 

Als u een roker bent, is stoppen met roken een van de beste dingen die u kunt doen voor de gezondheid en het uiterlijk van uw huid. Binnen enkele maanden na het stoppen met roken kunt u een aanzienlijke verbetering merken in het uiterlijk en de textuur van uw huid. Na verloop van tijd wordt uw huid gezonder, meer gehydrateerd en minder vatbaar voor schade en veroudering.

4. GEZOND ETEN

Het speelt een belangrijke rol bij het behoud van de gezondheid en het uiterlijk van de huid. Een dieet dat rijk is aan fruit, groenten en magere eiwitten voorziet de huid van de essentiële vitaminen, mineralen en voedingsstoffen die zij nodig heeft om er gezond en jong uit te zien.

 

Groenten en fruit zijn bijzonder goed voor de huid omdat ze rijk zijn aan antioxidanten, die de huid helpen beschermen tegen schade door vrije radicalen.

 

Vrije radicalen zijn onstabiele moleculen die de huidcellen kunnen beschadigen, wat leidt tot vroegtijdige veroudering en het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels.

5. EXFOLIATIE

Dit is een belangrijk onderdeel van de huidverzorging, omdat het helpt dode huidcellen te verwijderen en de poriën te ontstoppen, wat kan bijdragen tot het verschijnen van rimpels en andere tekenen van veroudering.

 

Regelmatig scrubben kan helpen om een jeugdige, stralende teint te behouden.

 

Een of twee keer per week scrubben met een zachte scrub of chemische peeling wordt aanbevolen.

 

Overmatig scrubben kan echter huidirritatie veroorzaken, dus kies een zacht product en volg de instructies zorgvuldig op. Naast scrubben helpt regelmatig hydrateren om de huid vochtig en jeugdig te houden.

6. ANTIVEROUDERINGSPRODUCTEN

Er zijn talrijke antiverouderingsproducten op de markt die rimpels kunnen helpen verminderen.

 

Zoek naar producten met ingrediënten als collageen, hyaluronzuur en vitamine C.

 

Collageen is een eiwit dat van nature in de huid aanwezig is en verantwoordelijk is voor de structuur en elasticiteit.

 

Collageensupplementen kunnen helpen het natuurlijke collageenniveau van de huid op peil te houden, wat resulteert in een jeugdiger en stralender uiterlijk.

 

Hyaluronzuur is een natuurlijk in het lichaam voorkomende stof die helpt de hydratatie van de huid op peil te houden, waardoor deze er vol en gehydrateerd uitziet.

 

Hyaluronzuursupplementen kunnen de huid helpen hydrateren en mogelijk fijne lijntjes en rimpels verminderen.

 

Vitamine C is een antioxidant die de huid helpt beschermen tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen, onstabiele moleculen die de cellen kunnen beschadigen.

 

Vitamine C helpt ook de productie van collageen te stimuleren, wat de natuurlijke structuur van de huid ondersteunt en fijne lijntjes en rimpels kan verminderen.

Delivery
Nog slechts 50€ tot GRATIS LEVERING
Producten in winkelwagen

No products in the cart.

Speciale aanbieding alleen hier!

Voeg toe aan uw bestelling en bespaar!

-72%
FatBurn Tea*

Draagt bij aan de vetstofwisseling, elimineert overtollig lichaamsgewicht en onderdrukt op natuurlijke wijze het hongergevoel

27,90  7,82 
-70%
Detox Urinary (Urine ontgifting)*

2-in-1-detoxformule die helpt het lichaam te reinigen en de eliminatie van gifstoffen te verbeteren

30,90  9,28 
-90%
DETOX TEA PAKKET

Perfecte combinatie van twee theesoorten

53,56  5,35